Pizza-online.ro

Pizza Mediteraneo

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Bulevardul Take Ionescu, nr 51a

Timisoara, Timis

0744 300 020

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Mediteraneo si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Mediteraneo este localizat chiar in vecinatatea Politiei Judetene Timis, in cadrul complexului Dracula. Este locul ideal în care vă puteţi petrece timpul liber alături de prieteni şi de familie şi să savuraţi o pizza de calitate. Misiunea noastră este aceea de a satisface cele mai exigente cerinţe ale persoanelor care apreciază atmosfera intimă şi călduroasă, mâncarea gustoasă şi variată. Încercăm să păstrăm un standard ridicat şi o calitate deosebită a produselor şi serviciilor oferite, facem promisiunea că niciodata nu ne vom dezamăgi clienţii. Întotdeauna vom ţine cont de sugestiile voastre!

Mediteraneo din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Mediteraneo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Mediteraneo. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Mediteraneo din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!