Pizza-online.ro

Pizza Maia Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Străduinței 1a

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0728 993 900

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Maia Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Iubim la nebunie pizza și de aceea vă aducem un produs nou, unic, nu doar prin gust, ci mai ales prin consistență și calitatea ingredientelor. Ne dorim ca fiecare pizza savurată la Maia Pizza să devină o experiență gastronomică în sine care să vă poarte cu gândul pe însoritele meleaguri ale Italiei.Redescoperim împreună gustul adevărat al pizzei cu maia naturală, dospită 72 de ore, în combinații delicioase.

Maia Pizza din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Maia Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Maia Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Maia Pizza din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!

Alte pizzerii din Bucuresti Sector 4