Pizza-online.ro

Pizza Magic Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Corneliu Coposu, Nr. 16

Timisoara, Timis

0356 001 801
0731 324 914
0256 293 952

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Magic Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
“Calitatea vinde produsul, noi vindem calitatea!” Dorința de a crea ceva gustos și accesibil tuturor ne-a adus unde ne aflăm astăzi. Cu o experiență de mai bine de 20 de ani pe piața timisoreană, astăzi vă delectăm cu o gamă variată în ale fast-food-ului începând de la o pleskavița sârbească, originală, până la faimoasa shaorma 100%, la burgerii 100% originali, la magicele pizza și nu în ultimul rând la gogoșile cu umpluturi care mai de care. Am luat nastere și am crescut datorită vouă, clientelei noastre 100% originale și fidele!

Magic Pizza din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Magic Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Magic Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Magic Pizza din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!