Pizza-online.ro

Pizza Magic Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Campus Tudor Vladimirescu

Iasi, Iasi

0232 279 056

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Magic Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Cea mai veche pizzerie din Iasi cu o experienta de peste 18 ani pe piata, Magic Pizza prin locatia situata in campusul Tudor Vladimirescu, cu un program de functionare zilnic de la 10:00 la 02:00, vine cu cea mai larga oferta de pizza, paste, startere, salate, capabila sa satisfaca si cele mai exigente gusturi!

Magic Pizza din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Magic Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Magic Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Magic Pizza din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!