Pizza-online.ro

Pizza Maestro Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Olteț, nr 6

Craiova, Dolj

0374 808 081

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Maestro Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
aestro este locul care impleteste armonios dragostea si grija pentru fiecare client, profesionalismul si devotamentul pentru ceea ce facem, dar si gustul si aromele perfecte ale produselor noastre. Maestro este pentru cei ce isi recunosc nevoia de calitate, de prospetime si isi respecta alegerile. Maestro este pentru voi!

Maestro Pizza din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Maestro Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Maestro Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Maestro Pizza din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!