Pizza-online.ro

Pizza Lexi American Diner

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Dunarii

Alexandria, Teleorman

0247 310 606

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Lexi American Diner si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Bine-ați venit! Eu sunt Lexi și vă servesc pe tavă anii 50 cu tot ce au avut ei mai bun, în primul restaurant de tip vintage din România.Ce trebuie să știți despre mine.Îmi place sa schimb meniurile în mod constant pe melodiile lui Elvis Presley, să organizez petreceri atât pentru copiii poznași cât și pentru cei cuminți, și să-mi surprind mereu clienții cu oferte delicioase

Lexi American Diner din Alexandria va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Teleorman.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Lexi American Diner impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Lexi American Diner. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Teleorman, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Lexi American Diner din Alexandria.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!