Pizza-online.ro

Pizza Lake House

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Mărășești, nr 14

Bacau, Bacau

0759 466 542

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Lake House si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
• Burgers? ✓• Steaks? ✓• Pizza&pasta? ✓• Grills? ✓• Salads? ✓• Desserts? ✓✓La LakeHouse pregatim burgeri suculenti sau bine-facuti, steak-uri delicioase si gratare traditionale romanesti! Pizza sau paste pentru pofticiosii de gusturi mediteraneene, iar pentru cei mai atenti cu silueta, niste salate de’a lui Ceaser and more.Garantam ca te intorci ca sa mai incerci!Ca si desert, iti pregatim zi de zi, un cheesecake facut in casa, cum doar in New York ai sa mai gasesti!Mai avem si alte dulcegarii, dar te-asteptam sa le descoperi la fata locului!

Lake House din Bacau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bacau.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Lake House impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Lake House. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bacau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Lake House din Bacau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!