Pizza-online.ro

Pizza LaCosta

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Aleea Stadionului, nr 1

Slobozia, Ialomita

0731 306 904

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei LaCosta si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Restaurantul LaCosta este definit de catre clienti ca un local intens, cu personalitate, armonizat dupa gustul tuturor, candva i se spunea in folclorul targului “La pietricele” si asa a ramas. Locul il gasiti usor, este situat in centrul orasului Slobozia, in incinta parcului Ialomia din Slobozia, in vecinatatea stadionului municipal. Cadrul natural oferit de parc este intim si imbie la relaxare. Mesele din lemn combinate cu decorul foarte modern si elegant dau o nota placuta localului. Personalul este bine pregatit sa trateze cu ospitalitate fiecare client, acesta putandu-se destinde servind masa sau savurand unul din preparatele barului. Meniul extrem de ofertant, alcatuit dupa pretentii internationale, cuprinde specialitati internationale, preparate traditionale, paste si pizza.

LaCosta din Slobozia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Ialomita.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei LaCosta impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria LaCosta. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Ialomita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la LaCosta din Slobozia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!