Pizza-online.ro

Pizza La Renaissance

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Lacului, nr 1

Timisoara, Timis

0732 389 776
0733 673 693

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei La Renaissance si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Fie că vizitați orașul în interes de afaceri, fie că doriți să cunoașteți mai bine orașul, Restaurantul – Pizzerie „La Renaissance” vă oferă o ambinată plăcută și comfortabilă situată pe singurul lac din Timișoara.LA RENAISSANCE este cadrul perfect pentru o cină romantică sau de afaceri, dar este potrivit și pentru evenimente precum: nunți, botezuri, aniversări, cocktailuri și revelioane. Dispunem de peste 200 locuri pentru clienții noștri.Pentru amintiri de neuitat și momente de care vă veți aminti mereu vă așteptam pe terasa noastră, unde priveliștea este minunată, situată chiar deasupra lacului. Am reunit toate ingredientele succesului: locație uimitoare, servire ireproșabilă, personal calificat și profesionist și meniu diversificat.Pe scurt, dispune de o trerasă cu 70 de locuri, o cafenea cu peste 30 de locuri, un restaurant + separeu, o grădină și un foișor închis cu 25 de locuri.

La Renaissance din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei La Renaissance impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria La Renaissance. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la La Renaissance din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!