Pizza-online.ro

Pizza La Piazzetta

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Crinului, nr 4

Targu Mures, Mures

0265 262 072
0755 251 424

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei La Piazzetta si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Gustul rețetelor clasice italienești este punctul forte pe care ne bazăm. Îmbinăm rețetele tradiționale cu ingrediente atent alese pentru un gust rafinat și autentic meditaranean! Cele mai aparte experiențe culinare le puteți trăi alături de noi!

La Piazzetta din Targu Mures va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Mures.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei La Piazzetta impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria La Piazzetta. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Mures, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la La Piazzetta din Targu Mures.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!

Alte pizzerii din Targu Mures