Pizza-online.ro

Pizza La Maria

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Henri Coandă

Sibiu, Sibiu

0770 746 164

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei La Maria si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Restaurant Pizzeria La Maria va intampina cu sortimente de pizza in Sibiu, preparate dupa retete italiene autenice, cu ingrediente naturale, atent alese, pregatite cu dragoste si pasiune, pentru a obtine experiente culinare care va vor incanta nu doar simturile.Despre Pizzeria La Maria…Este rezultatul experientei pizzarilor nostri si a produselor de prima calitate.Folosim un Cuptor de caramida refractara alimentat cu lemn de fag care lucreaza la o temperaturade aproximativ 400 grade celsius si care ofera o coacere in mai putin de un minut a pizzei.

La Maria din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei La Maria impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria La Maria. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la La Maria din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!