Pizza-online.ro

Pizza Jacqueline

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Strada Liviu Rebreanu, nr. 32

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0751 279 999

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Jacqueline si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Jacqueline din Bistrița vă oferă un meniu variat de preparate din carne de vită, porc, pui, peşte sau preparate vegetariene, fructe de mare , pizza sau paste. De asemenea, puteţi servi unele din cele mai rafinate vinuri tradiţionale române

Jacqueline din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Jacqueline impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Jacqueline. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Jacqueline din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!