Pizza-online.ro

Pizza Imbiss

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Mihai Viteazul, nr.8

Zalau, Salaj

0260 618 787

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Imbiss si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Imbiss a fost conceput ca o provocare. Situat în centrul oraşului s-a vrut şi s-a reuşit să devină un loc popular, cald, prietenos, pentru oameni grăbiţi, pentru tinerii care doresc o atmosferă relaxantă şi familiile, care apreciează în acelaşi timp curăţenia, preparatele proaspete, gustoase şi felul simplu de servire.

Imbiss din Zalau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Salaj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Imbiss impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Imbiss. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Salaj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Imbiss din Zalau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!