Pizza-online.ro

Pizza Imbiss

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str. Școlii, nr 1/10

Baia Mare, Maramures

0744 170 350

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Imbiss si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Restaurantul nostru este o afacere de familie fondata in anul 2001. De-a lungul anilor am reusit sa ne facem cunoscuti in orasul Baia Mare prin produsele noastre delcioase si prin calitatea inconfundabila. Acum oferim o varietate mare de produse, de la pizza si ciorbe la preparate fast-food.

Imbiss din Baia Mare va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Maramures.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Imbiss impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Imbiss. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Maramures, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Imbiss din Baia Mare.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!

Alte pizzerii din Baia Mare