Pizza-online.ro

Pizza Il Presidente

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Bulevardul I. C. Brătianu, nr 2

Constanta, Constanta

0758 288 988

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Il Presidente si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizza Napoletană Originală. Credem în aroma plină de dulceață a roșiilor San Marzano și-n soarele ce scaldă câmpiile cu grâne de la poalele Vezuviului. Ne place mozzarella proaspătă și cașcavalul bine maturat, ricotta, gorgonzola, scamorza, provolone, pecorino ori parmezan. Preferăm prosciutto, șunca de Praga, bresaola sau pancetta. Cel mai mult credem într-un aluat sănătos și ușor digestibil, maturat minim 24 de ore. Din făină premium, plămădim zilnic aluatul căruia îi dăm timp să se matureze în condiții speciale de temperatură. Timpul, temperatura controlată și ingredientele de top lucrează împreună, creând gustul, cât și milioane de bule de bioxid de carbon, care oferă aluatului o structură aerată, fină. Din acest aluat, după 24-48 ore, într-un cuptor napoletan Stefano Ferrara cu lemne, coacem la 450°C pizza noastră cea de toate zilele.

Il Presidente din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Il Presidente impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Il Presidente. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Il Presidente din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!