Pizza-online.ro

Pizza Hygge Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Piața 1 Decembrie 1918, nr 1

Ploiesti, Prahova

0728 966 085

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Hygge Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Recunoști cu siguranță acel moment când, după o zi lungă, ai ajuns în sfârșit acasă. Acel sentiment de bine, de liniște, de calm și de bucurie în același timp. Sau când faci prima baie în mare vara, când vezi prima ninsoare, când mănânci înghețata preferată, când descoperi o pizza delicioasă. Ei bine, asta înseamnă “Hygge”. Un cuvânt norvegian și danez care nu are traducere în limba română, dar sugerează sentimentul de confortabil și prietenos, de a te simți împlinit, liniștit și mulțumit. De la aceste sentimente am plecat atunci când am deschis prima locație Hygge Pizza. Ne-am dorit o locație care să aducă bucurie oamenilor atunci când o văd și plăcere atunci când gustă din pizza noastră. Facem pizza așa cu ne-ar plăcea și nouă să mâncăm, fiecare felie a fost gândită pentru a aduce bucurie oamenilor, pentru a descoperi o plăcere culinară. De aceea, vei descoperi în meniul nostru pizza nonconformistă: fie că “meriți pauză”, “meriți recompensă”, ai “poftă de gustare” sau “poftă de ceva dulce”, Hygge pizza a fost gândit să reînvețe consumatorii să se bucure mai mult de micile plăceri ale vieții. Noi, cei de la Hygge Pizza, știm la cât stres și presiune ești supus zilnic și, mai mult decât o pizza delicioasă, ne dorim să te ajutăm să redescoperi bucuria din micile întâmplări ale zilei. Așadar, alege-ți pizza preferată, sau cea de care ai nevoie în acest moment, savureaz-o împreună cu prietenii, cu persoana iubită sau în timp ce te uiți la serialul preferat pe canapea.

Hygge Pizza din Ploiesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Prahova.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Hygge Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Hygge Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Prahova, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Hygge Pizza din Ploiesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!