Pizza-online.ro

Pizza Full House

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Strada Brăilei, nr. 140

Galati, Galati

0751 077 300

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Full House si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
FullHouse este locul in care vei gasi pizza delicioasa, produse de patiserie si multe alte produse ce iti vor delecta papilele gustative si iti vor satisface stomacul infometat. Tot la noi gasiti servicii complete de catering, torturi, prajituri ca la mama acasa, si meniuri gustoase pentru zilele in care doriti sa nu gatiti, sau cele in care doriti un pranz copios la birou. Efectuam livrari la domiciliu in perimetrul orasului Galati!

Full House din Galati va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Galati.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Full House impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Full House. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Galati, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Full House din Galati.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!