Pizza-online.ro

Pizza Express Food Delivery

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Matei Basarab, nr. 30

Slobozia, Ialomita

0725 166 300
0243 236 600

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Express Food Delivery si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Express Food Delivery va ofera mancare proaspata, delicioasa, cu ingrediente atent alese, din bucataria bine organizata de chef Catalin Stanciulescu, livrata direct la voi acasa, la birou sau oriunde v-ati afla in oras.

Express Food Delivery din Slobozia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Ialomita.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Express Food Delivery impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Express Food Delivery. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Ialomita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Express Food Delivery din Slobozia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!