Pizza-online.ro

Pizza Elguna

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Morii, nr 8

Targu Mures, Mures

0743 328 542
0748-399.660

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Elguna si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Elguna reprezinta un restaurant-pizzerie care cucereste in special prin preparatele sale traditionale romanesti, gatite pentru dumneavoastra folosind ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate. Avem o echipa tanara, dedicata si gata sa va serveasca cu cele mai bune mancaruri. Pizzeria Elguna este singurul loc unde veti savura preparate traditionale romanesti de cea mai buna calitate. Organizam mese festive de orice fel.

Elguna din Targu Mures va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Mures.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Elguna impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Elguna. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Mures, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Elguna din Targu Mures.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!