Pizza-online.ro

Pizza Due Fratelli

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Hermann Oberth, nr. 1

Cluj-Napoca, Cluj

0720 206 376

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Due Fratelli si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pasiunea si atentia pentru fiecare detaliu, au facut ca Due Fratelli sa devina un brand indragit de oaspeti din intreaga lume. Ne bucuram sa facem parte din lumea gastronomica clujeana si ne dorim sa intalnim oameni pasionati si incantati de preparatele noastre culinare.

Due Fratelli din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Due Fratelli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Due Fratelli. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Due Fratelli din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!