Pizza-online.ro

Pizza Doppio Zero

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Tăietoare, nr. 24

Iasi, Iasi

0332 417 726
0751 887 711

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Doppio Zero si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Doppio Zero aduce la Iasi rafinamentul culinar al bucatariei italiene, printr-un meniu cu peste 50 de sortimente de pizza, salate mediteraneene si deserturi celebre pregatite dupa retete originale italiene. Gustul autentic al specialitatilor Doppio Zero este obtinut prin imbinarea ingredientelor naturale si bine alese, originale din Italia. Pizza este pregatita in cuptoare special create pentru a pastra savoarea si aroma ingredientelor. Cuptorul rotativ pe lemne Marana Forni asigura o coptura uniforma intr-un timp foarte scurt, de maxim 3 minute. Doppio Zero este locul perfect pentru a imbina experintele culinare deosebite cu momentele de neuitat petrecute alaturi de cei dragi.

Doppio Zero din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Doppio Zero impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Doppio Zero. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Doppio Zero din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!