Pizza-online.ro

Pizza Dopo Poco

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Cuza Vodă, nr. 8

Iasi, Iasi

0733 031 031
0742 530 831

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Dopo Poco si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Totul a început cu un cuptor, oameni pasionați și ingrediente cu grijă alese. Așa am deschis Dopo Poco Delivery, pentru tine și pentru cei ce apreciază gustul bun al unei pizza făcută cu pasiune. Din primii ani și până acum am rămas aceeași, punând valoare în tot ceea ce îți oferim. Toate produsele noastre sunt gătite cu atenție și pasiune pentru că mâncarea este viață, și cine nu iubește viața? Mai ales viața în armonie și echilibru, la fel cum sunt și preparatele Dopo Poco, pregătite cu drag pentru tine.

Dopo Poco din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Dopo Poco impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Dopo Poco. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Dopo Poco din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!