Pizza-online.ro

Pizza don Luciano

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Henri Coandă, nr.53

Craiova, Dolj

0740 395 727
0765 505 368
0723 215 489

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei don Luciano si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Suntem o echipa tanara din Craiova, dornici sa preparam si sa iti livram cat mai repede mancarea pe care o pregatim in bucataria restaurantului don Luciano intr-un timp cat mai scurt. Folosim ingrediente de calitate, proaspete, atent alese si te asiguram ca aprovizionam bucataria restaurantului nostru zilnic. Am luat hotararea sa folosim un cuptor pe lemne pentru a coace pe indelete pizza. Lemnele sunt de esenta tare, astfel incat ingredientele isi pastraza aroma si proprietatile nutritive, focul neschimband gustul alimentelor. In permanenta dorim sa ne perfectionam si invatam tehnici noi in arta culinara de la cei mai cunoscuti chefi din domeniu.

don Luciano din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei don Luciano impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria don Luciano. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la don Luciano din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!