Pizza-online.ro

Pizza Don King Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea Aradului, nr 62

Oradea, Bihor

0735 550 550

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Don King Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pentru ca am fost convinsi ca vrem sa facem cea mai buna pizza din Oradea, am inceput in 2010 sa cautam cele mai bune ingrediente. Am descoperit repede de ce se spune ca gustul unei pizza este dat de calitatea acestora si atunci ne-am făcut o promisiune: ca vom respecta mereu gusturile clientilor nostri prin alegerea acelorasi ingrediente care i-au facut sa se indragosteasca de pizza noastra.upă toţi aceşti ani suntem mandri sa spunem ca avem o clientela fidela, care se intoarce mereu la gustul care de atata timp a ramas la fel. Le multumim si suntem onorati ca pariul nostru a fost unul castigator.Va asteptam si pe voi sa incercati o pizza de care va veti indragosti si care, promitem, va ramane la fel de buna si peste ani.

Don King Pizza din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Don King Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Don King Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Don King Pizza din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!