Pizza-online.ro

Pizza Dolce Vita

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Ștefan cel Mare, Nr.153

Vaslui, Vaslui

0771 325 299
0722 252 000

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Dolce Vita si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Dolce Vita înseamnă mâncare delicioasă cu livrare la domiciliu, pentru toate gusturile și pentru toate ocaziile când n-ai timp sau chef să-ți asumi riscul de a experimenta în bucătărie. Dolce Vita este în primul rând despre mâncare gustoasă gătită din ingrediente proaspete. De asemenea, trebuie știut că gătim pentru toate tipurile de pofticioși, pentru iubitorii de burgeri sau de pizza făcută la cuptor pe vatră, dar și pentru vegetarieni sau pentru cei care țin post. Ca să vă faceți o imagine despre diversitatea meniului nostru, vă mai spunem că puteți alege din peste 160 de produse.

Dolce Vita din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Dolce Vita impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Dolce Vita. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Dolce Vita din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!