Pizza-online.ro

Pizza DAL BAFFO - ROZMARIN

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Pasaj Centru, Calea Moților

Alba Iulia, Alba

0258 815 331

Meniu pizza

Din pacate n-am gasit meniu pizza pentru aceasta pizzerie.
Relaxeaza-te în micul nostru paradis savurând din cele mai alese preparate culinare, fie ele pe bază de carne ori fructe de mare, de o calitate superioară, iar dacă vrei să te răsfeți și cu un bun pahar de vin (chiar și două), te ajutăm noi prin a-ți asigura transportul dus-întors atunci când ne rezervi o masă. De ce să veniți la Restaurantul Dal Baffo: Pentru ca: Avem singurul “Maestro” Italian din Transilvania! Restaurantul internațional de tip italian înseamnă: bucătar italian și 70 % din produsele oferite importate din Italia. Condimentele folosite la prepararea specialităților noastre sunt importate tot din Italia. Restaurantul este dotat cu cuptor pe vatră unde pregătim pentru dumneavoastră adevarata pizza italiană, rețeta aluatului și a ingredientelor fiind copiată după rețea unuia dintre cei mai mari pizzeri din Italia.

DAL BAFFO - ROZMARIN din Alba Iulia va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Alba.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei DAL BAFFO - ROZMARIN impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria DAL BAFFO - ROZMARIN. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Alba, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la DAL BAFFO - ROZMARIN din Alba Iulia.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!