Pizza-online.ro

Pizza Conciato

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Colt cu Str. Independentei

Alexandria, Teleorman

0247 421 059
0752 233 314

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Conciato si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Infiintata in 1995, unitatea a functionat mai intai ca terasa, cunoscuta de localnici ca Terasa „la sindicate”. Dupa numai un an, terasa primea alaturi un fast food cum nu se mai gasea in tot orasul… cu hamburgeri, toast-uri, egg Benedict, cartofi prajiti si alte bunatati rapide. Nu rareori se-ntampla ca un tanar care vine sa rezerve o masa sa fie uimit ca nu-l mai recunoastem, desi, spune el, a crescut cu sandwichurile noastre.Timpul a trecut si noi am evoluat.In 2007, batrana terasa a sindicatelor se transforma intr-una moderna, eleganta, cu mobilier confortabil din lemn, asezat ordonat la umbra centenarei salcii, pazita parca de cei trei tei de la poarta, ce te imbie in luna mai, cu mirosul sublim al florilor. Pe locul fast foodului a luat fiinta pizzeria Conciato.Clientii au fost receptivi si multumiti. Incurajati de ei, in toamna aceluiasi an, cladeam, cu intrare din terasa, un restaurant relativ mic dar primitor si cochet. Astfel a aparut pe piata Conciato pizzeria ristorante. Restaurantul dispune de 80 de locuri in interior la care se mai adauga alte 125 de locuri pe terasa. Oferim servicii de restaurant a la carte, organizam petreceri, organizam servicii de catering in diverse locatii, livram preparate la comanda, la adresele clientilor. Meniul nostru este unul complet, variat, cuprinzand: pizza, paste, salate, preparate traditionale romanesti precum si multe alte delicateturi inspirate din bucataria altor tari. Suntem seriosi si incercam tot timpul sa satisfacem cele mai pretentioase gusturi culinare ale clentilor nostri. Adeseori ii surprindem cu preparate noi si oferte rentabile.In luna august 2013, am dat in folosinta un salon, cu 80 de locuri, special amenajat pentru: conferinte, traininguri, prezentari de produse, petreceri intime si tot aici… se joaca teatru! Suntem parteneri Ideo Ideis, festivalul de teatru tanar, care se desfasoara in fiecare an in luna august in Alexandria.Suntem Conciato: Restaurant. Livrari. Evenimente. Teatru.

Conciato din Alexandria va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Teleorman.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Conciato impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Conciato. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Teleorman, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Conciato din Alexandria.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!