Pizza-online.ro

Pizza Club 32

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Armand Călinescu, nr 30

Pitesti, Arges

0248 612 612
0720 612 612

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Club 32 si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
De-a lungul timpului și a numeroase generații de clienți, Clubul s-a reinventat, reușind să fie în fiecare an pe placul dumneavoastră.Ne putem mândri, așadar, cu una dintre cele mai frumoase și răcoroase terase din Pitești, cu un meniu variat, cu prețuri de bun simț și probabil cu cea mai bună pizza din oraș! Avem un spațiu de joacă în aer liber, destinat copiilor, organizăm petreceri și zile onomastice, mese de afaceri, iar week-endul este destinat petrecerilor cu diverse teme și serilor de karaoke! Suntem, de asemenea, printre primii livratori (de mâncare la domiciliu) , din oraș! În concluzie, oricare ar fi vârsta sau preferința ta , la Club 32 Pub&Pizza vei găsi ceea ce îți dorești!

Club 32 din Pitesti va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Arges.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Club 32 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Club 32. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Arges, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Club 32 din Pitesti.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!