Pizza-online.ro

Pizza Cin-Cin

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Tomis, nr 28

Constanta, Constanta

0341 448450

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Cin-Cin si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Cin-Cin Fast Food & Pizza este o locatie primitoare si foarte frumoasa aflata de mai bine de jumatate de secol la granita dintre Constanta moderna si orasul vechi, vis-à-vis de Muzeul de Arta Populara. Locatia cuprinde doua terase spatioase si trei saloane moderne, dispuse pe 2 etaje, prevazute cu aer conditionat si incalzire centralizata. Ambianta relaxanta care domina atat terasele, cat si interioarele face din Cin-Cin Fast Food & Pizza locul ideal in care poti lua masa cu prietenii si cei dragi.

Cin-Cin din Constanta va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Constanta.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Cin-Cin impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Cin-Cin. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Constanta, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Cin-Cin din Constanta.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!