Pizza-online.ro

Pizza Casa Vranceana

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Simion Bărnuţiu, nr 7-9

Focsani, Vrancea

0237 231 052

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Casa Vranceana si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Preparatele tradiționale din bucătăria românească și cea internațională vă așteaptă alături de toată ospitalitatea noastră. Dispunem de o bucătărie ultramodernă în care își desfășoară activitatea o echipă de maeștrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Servirea ireproșabilă și produsele proaspete, de calitate, sunt ingredientele cu care vă întâmpinăm.

Casa Vranceana din Focsani va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Vrancea.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Casa Vranceana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Casa Vranceana. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Vrancea, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Casa Vranceana din Focsani.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!