Pizza-online.ro

Pizza Casa Verona

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada 1 Decembrie, nr 27-29

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0263 211 530

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Casa Verona si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Restaurantul Casa Verona a fost inaugurat in anul 2010, imbinandu-se perfect rusticul romanesc cu bucataria italiana. Localul este amplasat pe str. Albert Bergher 18, avand o capacitate de 80 locuri interior 30 locuri terasa neacoperita și 100 locuri terasa acoperită și incalzire, fiind locul ideal pentru evenimentele placute.Aprovizionarea restaurantului nostru se face zilnic, asigurandu-se astfel calitatea si prospetimea constanta a tuturor produselor. Predomina produsele autohtone, prepararea acestora facandu-se fara aditivi alimentari, respectandu-se astfel retetele traditionale si legiile sigurantei alimentare.

Casa Verona din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Casa Verona impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Casa Verona. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Casa Verona din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!