Pizza-online.ro

Pizza Casa Rustica

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul 22 Decembrie

Deva, Hunedoara

0254 222 300
0727 021 555

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Casa Rustica si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Casa Rustica este o afacere de familie care a crescut constant de-a lungul celor 15 ani de existenta. Bistro-ul ofera numeroase sortimente de pizza, paste, preparate fast-food si salate, intr-o atmosfera rustica.Nu folosim semipreparate, toate felurile de mancare, inclusiv celebrele noastre sosuri, fiind pregatite in bucataria proprie, la comanda, din cele mai proaspete ingrediente.

Casa Rustica din Deva va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Hunedoara.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Casa Rustica impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Casa Rustica. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Hunedoara, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Casa Rustica din Deva.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!