Pizza-online.ro

Pizza Casa Muresana

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Gheorghe Doja, nr 168

Targu Mures, Mures

0365 424 993

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Casa Muresana si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Casa Mureșană este o afacere de familie. De când am deschis, acum 20 de ani, ne gândim la sentimentul acela de bine, de siguranță pe care ți-l asigură familia, prietenii atunci când împarți cu ei o mâncare bună sau o ieșire la restaurant. Tot ceea ce facem are în centru famila. Din acest motiv am devenit primul restaurant din Târgu Mureș care dispune de spațiu de joacă pentru copii. Specialitățile noastre sunt inspirate din bucătăria locală însă modul de preparare este unul propriu, iar gama largă de ingrediente alese cu atenție duce la o combinație unică de gusturi. În plus față de rețetele clasice, bucătarii noștri folosesc metode de gătire moderne, astfel încât gustul intens este asigurat doar din condimente și sosuri specifice zonei aplicate pe bucăți proaspete de carne sau legume. De asemenea, încercăm să folosim cât mai multe produse locale în preparatele noastre. Carnea, legumele, brânzeturile și peștele sunt materii prime pe care le căutăm la producători apropiați, tocmai să asigurăm un timp cât mai scurt de la producție la preparare.

Casa Muresana din Targu Mures va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Mures.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Casa Muresana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Casa Muresana. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Mures, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Casa Muresana din Targu Mures.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!