Pizza-online.ro

Pizza Capri Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bd. Timișoara, nr 60C

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0214 442 101

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Capri Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Ne cunoaștem de peste 15 ani, de când Capri Originale s-a gândit să pornească într-o aventură culinară. Te-a cucerit, l-ai iubit, acum s-a reinventat! Tot pentru tine! Pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență culinară, de mâncare comandată la domiciliu și livrată rapid, de catering profesionist.Dacă iubești pizza, te asigurăm că “La Pizza” poți comanda orice sortiment îți dorești, orice combinație de ingrediente și mai multe tipuri de blat. Facem și mâncare gătită ca la mama acasă, prăjiturele care îți amintesc de gustul copilăriei, sau poate îţi doreşti să încerci un tiramisu rafinat! Ținem cont de toate sugestiile tale, așa că te rugăm să ne spui dacă vrei să încerci o mâncare care încă nu s-a inventat!

Capri Pizza din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Capri Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Capri Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Capri Pizza din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!