Pizza-online.ro

Pizza Blue Viking

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Iuliu Maniu, nr 38

Brasov, Brasov

0268 418 989
0268 418 996
0368 418 989

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Blue Viking si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Facuta cu drag in Brasov, pe gustul intregului Univers! BlueViking Pizza Brasov va asteapta cu un meniu bogat de pizza si sandvich-uri Pagrano si asigura livrari la domiciliu in judetul Brasov. Va invitam cu drag sa alegeti una din cele 33 de sortimente de pizza sau un sandvich din cele 10 tipuri de Pagrano.

Blue Viking din Brasov va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Brasov.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Blue Viking impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Blue Viking. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Brasov, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Blue Viking din Brasov.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!