Pizza-online.ro

Pizza Bistro Junior

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Gării, nr 4-6

Buzau, Buzau

0755 059 183

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Bistro Junior si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Restaurantul Bistro Junior va intampina cu preparatele traditionale Romanesti imbinand totodata specificul Italian cat si cel pescaresc!Bistro Junior prin traditia si originalitatea sa va ofera cele mai variate tipuri de mancaruri.Restaurantul impreuna cu terasa alcatuiesc un ansamblu ce va ofera diferite stiluri de aranjamente si ambianta.Astfel oricare dintre acestea va vor face micul dejun,pranzul sau cina cat mai placute.Daca doriti sa va relaxati Bistro Junior dispune de sala de Biliard,Sala de Bowling&Jocuri distractive!

Bistro Junior din Buzau va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Buzau.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Bistro Junior impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Bistro Junior. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Buzau, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Bistro Junior din Buzau.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!