Pizza-online.ro

Pizza Bella Italia

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Locotenent Stancu Ion, nr 2c

Targoviste, Dambovita

0771 063 184

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Bella Italia si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizza Resturant Bella Italia Romania vine catre tine cu o reteta adevarata, dupa gustul autencinc de la Napoli. Prima pizza Bella Italia a fost preparata cu maiestrie si pricepere in restaurantul nostru acum mai bine de 20 de ani.

Bella Italia din Targoviste va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Dambovita.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Bella Italia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Bella Italia. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Dambovita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Bella Italia din Targoviste.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!