Pizza-online.ro

Pizza Aurora Pizza

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Strada Crisan, nr. 62

Drobeta Turnu-Severin, Mehedinti

0724 000 505

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Aurora Pizza si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Pizzeria Aurora va asteapta sa petreceti momente placute in compania celor dragi, intr-o ambianta deosebita, placuta si intima. Situata pe Strada Crisan nr.62, pizzeria Aurora reprezinta locatia ideala, unde va puteti delecta si alege din felurile noastre de pizza pregatite cu cele mai proaspete ingrediente pentru a creea acea aroma autentic italiana. Va invitam sa fiti curiosi si sa experimentati gusturi noi!

Aurora Pizza din Drobeta Turnu-Severin va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Mehedinti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Aurora Pizza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Aurora Pizza. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Mehedinti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Aurora Pizza din Drobeta Turnu-Severin.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!

Alte pizzerii din Drobeta Turnu-Severin