Pizza-online.ro

Pizza Animaletto

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada I.C. Visarion 10 Parter

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0755 019 098

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Animaletto si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
Astăzi, oamenii joacă în siguranță în afacerea restaurantelor.Toată lumea se gândește „Hei, știm ce a funcționat până acum, de ce să ne jucăm cu focul?”Nu încearcă rețete noi, ce se întâmplă dacă oamenilor nu le plac?Nu încearcă noi combinații, ce se întâmplă dacă oamenii cred că sunt ciudați?Ei nu vor să fie prea îndrăzneți în proiectarea locului, ce se întâmplă dacă oamenii nu îl consideră confortabil?Dar deși avem grijă să jucăm în siguranță, pierdem cel mai important sentiment: sentimentul de nou.Sentimentul care scoate oamenii din casă, care îi face să exploreze orașul și să găsească locuri noi, gusturi noi, combinații noi.Animaletto este un loc nou. Dar este și un loc de noutate.Un loc care nu se mulțumește cu clasicul.Reinventează lucrurile, astfel încât oamenii să aibă o experiență cu adevărat unică.Cea mai bună pizza tradițională italiană într-un loc proaspăt, cu design modern. Senzația de cămin într-un loc la modă.Locul în care intri în timpul zilei și are loc o petrecere. Da, de ce să aștepți noaptea.Locul în care te poți îmbrăca elegant, dar te comporți mereu relaxat.Sentimentul că poți socializa cu oricine despre orice, chiar dacă arată ca un editor de modă (de fapt, s-ar putea să fie cazul) sau o fată care tocmai s-a întors de la alergare.Locul în care poți încerca un cocktail clasic, dar și să-l provoci pe barman să-ți dea „ceea ce îi place”. Și, apropo, cine spune că nu poți încerca unul la prânz. Hai, trăiește puțin.Așa că faceți-ne o vizită pentru a avea un gust din experiența Animaletto. Dar te avertizăm, s-ar putea să devii dependent.

Animaletto din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Animaletto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Animaletto . Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Animaletto din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!

Alte pizzerii din Bucuresti Sector 1