Pizza-online.ro

Pizza Ambasador

Orar pizzerie

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Victoriei, nr 110

Targu Jiu, Gorj

0757 600 200

Meniu pizzaMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul pizzeriei Ambasador si nu face parte din platforma pizza-online.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul pizzeriei!
În anul 1996, în oraşul lui Brâncuşi, îşi deschidea porţile restaurantul ce avea să devină unul dintre cele mai cunoscute localuri din Târgu-Jiu, inovând conceptele de restaurant si cofetarie-patiserie şi aducând ca element de noutate influenţa italiană. De la personalul foarte bine pregătit, la calitatea serviciilor oferite clienţilor într-un ambient plăcut, noua locaţie s-a aflat într-un continuu proces de modernizare. Astfel a fost construit un laborator propriu pentru cofetărie şi patiserie, iar în scurt timp, a fost deschisă si pizzeria sub îndrumarea unui bucătar italian talentat. Ambasador îşi păstrează tradiţia de trend-setter, aducând o nouă viziune a ceea ce înseamnă excelenţă şi profesionalism.

Ambasador din Targu Jiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Pizzeria este printre cele mai populare restaurante si pizzerii in judetul Gorj.

Mai sus gasesti informatii si meniul a pizzeriei Ambasador impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de pizzeria Ambasador. Pizzeriile listate pe pizza-online.ro au cele mai gustoase pizza din judetul Gorj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda un pizza de la Ambasador din Targu Jiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru pizza comandata!